Al sinds 1986 zorgt Studentenvereniging Changeant voor het bruisende Doornse studentenleven. Al onze leden studeren aan TMO Fashion Business School, wat dé opleiding voor de modebranche is en waar wij ook nauw aan verbonden zijn.

Door Changeant is Doorn een heus studentendorp, wat betekent dat jij hier absoluut een mooie studententijd kunt beleven! Door het dorpse aan onze vereniging, zijn de banden extra sterk. Iedereen kent elkaar en vanuit Changeant worden er vele feesten en activiteiten georganiseerd, waardoor jij je nooit hoeft te vervelen. De leden van Changeant zijn door de hechte band echt een eenheid waarin elke TMO-student een warm welkom krijgt.

Changeant zorgt dus nu voor de tijd van je leven maar heeft ook een professionele blik op de toekomst. Je bouwt een gigantisch netwerk op wat erg van pas kan komen na je studententijd. Daarnaast biedt Changeant ook meerdere mogelijkheden om je op professioneel vlak te ontwikkelen.

See you in Doorn!

Klik op de link voor een impressie van onze vereniging: Introductiefilm 2015

Klik op de link om het introductiemagazine te bekijken: Introductiemagazine 2015