DISPUTEN
Changeant heeft in totaal zes disputen, waarvan één gemengd dispuut, twee mannendisputen en drie vrouwendisputen:

disputen

Blend

BLEND, niet alleen het enige gemengde dispuut, maar ook het grootste dispuut wat Changeant rijk is. Blend telt inmiddels ruim 50 leden, die international werkzaam zijn in de modebranche. Het is de creativiteit, eigenzinnnigheid, daadkracht en enthousiasme die ons Blendies verbind.

Eens per jaar organiseren we de BLEND rally, waar geraced word om de snelste van Changeant te zijn. Daarnaast staan we bekend om het Silent Disco concept waar iedereen in ‘stilte’ uit z’n plaat gaat! Wij sluiten het schooljaar altijd in stijl af met het befaamde en meest bezochte ***** feest van TMO.

BLEND, the choice of a lifetime for the time of your life!

Catwalk

Catwalk is het meest chique damesdispuut dat Changeant rijk is! Opgericht in 1995 bestaat Catwalk nu uit een leuke groep meiden die vriendschappen tijdens en na TMO oplevert. Ook levert het je een nog uitgebreider netwerk binnen de fashion branche op, zeker een toegevoegde waarde naast je opleiding.

Catwalk staat voor stijlvol, eerlijk, vriendschap en gezelligheid. Onze kleur is het mysterieuze en chique zwart. Alles wat we doen, doen we met stijl en klasse. Jaarlijks wordt er een Catwalk weekend georganiseerd, vele etentjes, borrels en natuurlijk de 2 dispuutfeesten: Full moon en feest met ieder jaar een ander thema!

Is Catwalk niet geweest dan is het geen groot feest!

Chaos

CHAOS is sinds 1 april 2009 een super leuk, altijd gezellig en lekker gek damesdispuut van Changeant, waar je altijd jezelf kunt zijn! En doordat wij een jong dispuut zijn, hebben we nog altijd nauw contact met al onze oud-leden. We gaan vaak samen borrelen, samen naar de kroeg en samen naar feestjes, maar vinden het ook erg gezellig om lekker te kletsen op een terrasje. Daarnaast gaan we elk jaar met z’n allen een weekendje weg, dat ook altijd weer hilarische taferelen met zich meebrengt!

Omdat we vaak bij elkaar zijn, heeft iedereen een hechte band met elkaar opgebouwd, óók met de oud-leden die ondertussen al werkzaam zijn in de modebranche. We hebben dus een redelijk netwerk opgebouwd en dat kan erg handig zijn bij bijvoorbeeld het zoeken naar een stage of naar een baan.

Al met al, wij zijn een club gezellige, praatgrage meiden, die niet bang zijn om eens lekker gek te doen! Vandaar ons motto: Carpe diem, carpe noctum! (Voor de mensen onder ons die wonderbaarlijk geen latijn spreken: Pluk de dag, pluk de nacht!)

Dikke kus van alle Chaoten! XXX

Ladyroy

Damesdispuut Ladyroy is opgericht in 1992. Inmiddels bestaan wij al heel wat jaren en hiermee is Ladyroy het oudste dispuut wat studentenvereniging Changeant rijk is. Op dit moment bestaan wij uit een veertigtal enthousiaste meiden. Ladyroy straalt met haar kleur en roos als symbool vriendschap, steun en liefde uit. Ladyroy is niet alleen een hechte vriendinnen groep maar ook een belangrijk netwerk in de fashion branche.

Jaarlijks organiseren wij de felbegeerde Ladyroy Stilettorun, waar dames & heren op hun hakken strijden voor de hoofdprijs. Ook organiseert Ladyroy ieder jaar 2 feesten met de meest originele thema’s. Onderling onderneemt Ladyroy als dispuut velen leuke activiteiten. Ieder jaar gaan we een weekendje weg, hebben we borrels, diners en als klap op de vuurpijl ook nog eens een luxe nieuwjaarsborrel!

Panino Moda

Panino Moda is sinds 1993 het enige mannendispuut op TMO. Wij zijn samengesteld uit karakters die op het eerste gezicht niet altijd verenigbaar zijn. Toch levert deze mix van bijzondere figuren uit de TMO geschiedenis een zeer hechte groep mannen op die overal in de fashion wereld, maar ook in de TMO organisatie zelf zijn vertegenwoordigd. Indien je als man het geluk hebt uitgekozen te worden om tijdens je studie tot Panino Moda te mogen toetreden, dan verschaf je jezelf hiermee een enorm netwerk binnen de fashion branche. De meerwaarde ligt dus vooral in de mogelijkheden die je lidmaatschap schept na je afstuderen. Het dispuut telt een groot aantal ondernemers, maar ook veel managers op kaderposities, welke waardevolle sparringspartners zijn en soms ook kruiwagens om je carrière na TMO succesvol te laten verlopen. De leden organiseren (uiteraard exclusief voor Panino’s) bedrijfsbezoeken in elkaars organisaties, inspiration trips, weekendjes weg en uiteraard stijlvolle feestjes voor TMO studenten.

Profuomo

Ons mooie herendispuut, bestaande uit 43 professionele heren met een rebels karakter, bestaat sinds 1999. De exclusiviteit, professionaliteit en rebelsheid typeren ons. Elk jaar organiseren wij een Profuomo Pool Party (TRIPLE P). Ook organiseren wij een feest met zusterdispuut Catwalk. Deze feesten worden druk bezocht door studenten van TMO, leden van Changeant en outsiders. Daarnaast organiseren wij voor onszelf onder andere weekendjes weg, dagjes uit, stapavonden, netwerkborrels, besloten feesten en nog meer activiteiten die ervoor zorgen dat lid zijn van Profuomo een grote eer is. Elk lid van ons is uniek en samen vormen we een eenheid door individualisme.

_________________________________________________________________________________________________

JAARCLUBS & GENOOTSCHAPPEN
Naast de zes disputen bestaan er vele jaarclubs en genootschappen.